For every RM20 spent, you will get RM1 webstore credit. Also, buy two items, get free poslaju!
Cart 0

News & Updates

Resealable Cellophane Peel and Seal Jewel Case Outer Sleeves

Resealable Cellophane Peel and Seal Jewel Case Outer Sleeves.Bukan untuk dijual tetapi akan diberi percuma untuk setiap pembelian.Bagaimana tu?Dengan setiap pembelian RM10, sehelai sleeve akan diberi percuma.*sementara stok masih ada.

Read more →


Outstation

RAL outstation bermula hari ini sehingga 1 Ogos. Semua operasi berjalan seperti KECUALI penghantaran poslaju yang akan dilakukan pada 2hb Ogos.Webstore, pm, dm dan email masih beroperasi macam biasa. Maaf dipinta atas kesulitan.

Read more →


ROCK AT LARGE di Spotify

SPOTIFY. Dan ada bluetooth connection dalam kereta? Boleh la dengar seleksi ROCK AT LARGE masa memandu ke ofis nanti. Atau gunakan headphone sambil buat kerja di ofis.Seleksi dipilih dari koleksi ready stock. Sudah teruja dengan albumnya, dapatkan pu

Read more →


Berapakah penjimatan/diskaun yang boleh diperoleh dari pembelian di ROCK AT LARGE?

Berapakah penjimatan/diskaun yang boleh diperoleh dari pembelian di ROCK AT LARGE?1. Beli dua item, free poslaju (penjimatan RM8 atau RM10 bergantung kepada lokasi)2. Webstore credit 5% dari jumlah pembelian. Disimpan dalam akaun anda dan boleh digun

Read more →


Special order CD items

1. Untuk order, sila listkan apa yang nak dibeli. Deposit 50% diperlukan. Emailkan kepada thebentara@gmail.com2. Semua CD adalah baru tetapi dibuka dari jewel case dari supplier untuk jimat kos pos. Jewel case baru akan diganti oleh RAL setibanya CD

Read more →


Subscribe email

Haaa... nak tau update CD/LP apa yang masuk?Silalah subscribe ke email Rock At Large. Mudah sangat.

Read more →


"Sorting" pilihan

Bila anda buka page ROCK AT LARGE, secara automatik barangan dagangan disusun ikut "featured" iaitu ikut mana baru sampai.Sebenarnya anda boleh pilih susunan ikut beberapa pilihan yang dicadangkan seperti yang tertera dalam bulatan merah pada gambar

Read more →


ROCK AT LARGE jual barangan original ke?

Ada orang bertanya, CD original ke? Ya di ROCK AT LARGE kami pastikan cd dan lp yang dijual adalah original. Sebab kami faham, duit anda bukan datang dengan mudah. Ia datang beserta penat dan lelah.Penjual tetap untung samada menjual original atau ce

Read more →


Sale untuk artis/band bermula dengan huruf "S"

Bermula dari sekarang sehingga 23hb March 2018.Sungguh meriah "S"Sila ke http://rockatlarge.com/collections/sale

Read more →


Alamak... saya tak reti la beli online ni... adoyai!

Kadang-kadang ada klien apabila diberitahu pembelian harus dibuat melalui webstore, maka peluh bermanik di dahi dan jantung berdegup laju,"Alamak... saya tak reti la beli online ni... adoyai!"Kami jawab, jangan takut... buat sekali terus pa

Read more →


Album terbaik CAMEL.

Ada sebab ROCK AT LARGE promote band CAMEL ni. Antara sebabnya ialah memang CAMEL sedap pun. Cuma ye la, 70s prog rock ni bukan semua boleh masuk. Hanya untuk mereka yang terpilih je.ROCK AT LARGE setuju dengan ranking yang dibuat oleh http://www.pro

Read more →


IRON MAIDEN Goes After Online Counterfeiters

Peringatan kepada Counterfeiters.Boxset CD IRON MAIDEN pun merata cuba dijual sebagai barangan yang legit tapi sebenarnya pirated.Hormati muzik, hormati pemuzik dan industri yang dibawanya sekali.http://www.blabbermouth.net/news/iron-maiden-goes-afte

Read more →


DESTRUCTION reissues 2018!!!

DescriptionHigh Roller Records, reissue 2018, booklet, slipcase, posterSila ke https://rockatlarge.easy.co/collections/back-order

Read more →


Updates untuk METALLICA Garage Days Re-Revisted The $5.98 EP (Remastered).

Updates on METALLICA Garage Days Re-Revisted The $5.98 EP (Remastered).https://rockatlarge.easy.co/search?q=METALLICA+The+%245.98+EPRebate sebanyak RM15 untuk CD dan Longbox akan diberikan kepada semua pelanggan.Camana tu?1. Untuk pembelian CD (RM75)

Read more →


KREATOR Noise Records Re-issues Cause for Conflict, Coma of Souls, Outcast & Renewal on CD & Coloured Vinyl

Formed in Essen, Germany in 1982, Kreator are arguably the most influential and successful European thrash metal band ever, like many of their European speed metal brethren, Kreator fused Metallica's thrash innovations with Venom’s proto-b

Read more →


New local releases in stock!

Freshly stocked! As you know, MOST local releases are limited print (usually 300 copies, RARELY 1000 copies). ROCK AT LARGE managed to get them in stock before it is gone forever.AS SAHAR Baku Karama cdAS SAHAR Tir digipak cdBLACK FIRE Lahir Dari Api

Read more →


JUDAS PRIEST punya lagu dari album terbaru... POWER!

Judas Priest have unleashed a ferocious new track, "Lightning Strike." The ripper marks the first single from Firepower, the legends' follow-up to 2014's Redeemer of Souls, and one of our 30 most anticipated albums of 2018, due ou

Read more →


BLACKFIRE Lahir Dari Api CD

Coming soon to ROCK AT LARGE. RM29 + A3 poster.REISSUE + REMASTER + NEW COVERFor every RM20 spent, you will get RM1 webstore credit. You can use it for your next purchase or just keep it until you think you want to use it.

Read more →


PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS

The second in a series of video clips featuring footage from the making of "The Age Of Absurdity", the upcoming debut album from PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS (formerly PHIL CAMPBELL'S ALL STARR BAND), the band

Read more →


Happy holiday!

Enjoy the holiday folks!

Read more →