Dapatkan webstore credit sebanyak 5% untuk setiap pembelian!
Cart 0

News & Updates

Yes! We're open!

Ya... RAL dibuka sepanjang hari sebab online webstore kan hahaha... Cuma sesi penghantaran hanya akan berlaku selepas 9 Jun. Jangan tunggu 9 Jun baru nak membeli belah. Maklumlah, semua title biasanya ada sekeping je. Siapa cepat dia dapat. See you

Read more →


Beli 3 CD (new) dan dapat diskaun RM30

Raya sale! Mulai sekarang sehingga 28hb May 2019 jam 11:59pm. Pembayaran sebelum 29hb May 12pm (kalau tidak dibayar, pembelian akan dibatalkan). Sila ke http://rockatlarge.com/collections/cd--new-?sort=title+asc

Read more →


HIGH ROLLER RECORDS preorder/backorder 28 April 2019

PREORDER/BACKORDER katalog Season of Mist dateline 28 April 2019. 1. Layari https://www.hrrshop.de/ 2. Dah jumpa yang berkenan, hubungi RAL untuk dapatkan harga dalam RM. 3. Dah setuju dengan harga, buat pembayaran. 4. Delivery 3-4 minggu selepas ta

Read more →


(Back Order) A.C.A.B. Where Have All The Bootboys Gone? / The Best Of! LP+CD

(Back Order) A.C.A.B. Where Have All The Bootboys Gone? / The Best Of! LP+CD Red Clear Black Sila ketik http://rockatlarge.com/products/-back-order-a-c-a-b-where-have-all-the-bootboys-gone---the-best-of-lp-cd Jangka mendarat pertengahan April.

Read more →


SEASON OF MIST preorder/backorder 28 Mac 2019

PREORDER/BACKORDER katalog Season of Mist dateline 28 Mac 2019. 1. Layari https://shop.season-of-mist.com/ 2. Dah jumpa yang berkenan, hubungi RAL untuk dapatkan harga dalam RM. 3. Dah setuju dengan harga, buat pembayaran. 4. Delivery 3-4 minggu sel

Read more →


Mesej anti-perang METALLICA dan SCORPIONS

Kedua-dua album boleh didapati dari rockatlarge.com Apa persamaan dua album ini? Ya, kulit album dengan motif tanah perkuburan askar yang gugur di medan perang. Mesejnya sama, war is senseless (most of it). Metallica dengan askar yang menjadi boneka

Read more →


(Pre-Order) untuk VLTIMAS telah dibuka rilisan pada 29 Mac 2019.

SILA KE http://rockatlarge.com/search?q=VLTIMAS This item is on pre-order. It will be available on 29 March 2019 VLTIMAS, the three-piece extreme metal formation consisting of David Vincent (ex-MORBID ANGEL), Rune "Blasphemer" Eriksen (ex-MAYHEM, AU

Read more →


Kempen beli 1 CD/LP sebulan

Kempen beli 1 CD/LP sebulan di http://rockatlarge.com/collections/sale?sort=title+asc Ramai peminat muzik mengeluh tak dapat nak beli CD/LP sebab duit cukup-cukup untuk beli pampers anak, beli beras, beli minyak masak, beli minyak kereta, beli membe

Read more →


Cuti 11-19 Feb 2019 tapi webstore masih on!

Time-out 11-19 Februari 2019. Sebab? Ada sesi rakaman album Webstore berfungsi macam biasa. Boleh terus buat pembelian di webstore cuma penghantaran hanya dapat dibuat pada 20hb Februari. Last poslaju ialah pada 10hb Februari jika anda mahu membeli.

Read more →


(Pre-order) KING DIAMOND Songs for the Dead Live (Box Set)

There is only one King Diamond, and for more than thirty years the great Dane has been dropping classic albums and putting on shows fans remember for the rest of their lives. Perhaps the only downside to having such a formidable catalogue is that the

Read more →


Resealable Cellophane Peel and Seal Jewel Case Outer Sleeves

Resealable Cellophane Peel and Seal Jewel Case Outer Sleeves.Bukan untuk dijual tetapi akan diberi percuma untuk setiap pembelian.Bagaimana tu?Dengan setiap pembelian RM10, sehelai sleeve akan diberi percuma.*sementara stok masih ada.

Read more →


Outstation

RAL outstation bermula hari ini sehingga 1 Ogos. Semua operasi berjalan seperti KECUALI penghantaran poslaju yang akan dilakukan pada 2hb Ogos.Webstore, pm, dm dan email masih beroperasi macam biasa. Maaf dipinta atas kesulitan.

Read more →


ROCK AT LARGE di Spotify

SPOTIFY. Dan ada bluetooth connection dalam kereta? Boleh la dengar seleksi ROCK AT LARGE masa memandu ke ofis nanti. Atau gunakan headphone sambil buat kerja di ofis.Seleksi dipilih dari koleksi ready stock. Sudah teruja dengan albumnya, dapatkan pu

Read more →


Special order CD items

1. Untuk order, sila listkan apa yang nak dibeli. Deposit 50% diperlukan. Emailkan kepada thebentara@gmail.com2. Semua CD adalah baru tetapi dibuka dari jewel case dari supplier untuk jimat kos pos. Jewel case baru akan diganti oleh RAL setibanya CD

Read more →


Subscribe email

Haaa... nak tau update CD/LP apa yang masuk?Silalah subscribe ke email Rock At Large. Mudah sangat.

Read more →


"Sorting" pilihan

Bila anda buka page ROCK AT LARGE, secara automatik barangan dagangan disusun ikut "featured" iaitu ikut mana baru sampai.Sebenarnya anda boleh pilih susunan ikut beberapa pilihan yang dicadangkan seperti yang tertera dalam bulatan merah pada gambar

Read more →


ROCK AT LARGE jual barangan original ke?

Ada orang bertanya, CD original ke? Ya di ROCK AT LARGE kami pastikan cd dan lp yang dijual adalah original. Sebab kami faham, duit anda bukan datang dengan mudah. Ia datang beserta penat dan lelah.Penjual tetap untung samada menjual original atau ce

Read more →


Sale untuk artis/band bermula dengan huruf "S"

Bermula dari sekarang sehingga 23hb March 2018.Sungguh meriah "S"Sila ke http://rockatlarge.com/collections/sale

Read more →


Alamak... saya tak reti la beli online ni... adoyai!

Kadang-kadang ada klien apabila diberitahu pembelian harus dibuat melalui webstore, maka peluh bermanik di dahi dan jantung berdegup laju,"Alamak... saya tak reti la beli online ni... adoyai!"Kami jawab, jangan takut... buat sekali terus pa

Read more →


Album terbaik CAMEL.

Ada sebab ROCK AT LARGE promote band CAMEL ni. Antara sebabnya ialah memang CAMEL sedap pun. Cuma ye la, 70s prog rock ni bukan semua boleh masuk. Hanya untuk mereka yang terpilih je.ROCK AT LARGE setuju dengan ranking yang dibuat oleh http://www.pro

Read more →